Be

THERE

Behaviour Club organiseert regelmatig kennissessies, wedstrijden en trainingen over gedragsveranderingsthema’s. Hieronder staan de afgelopen en aankomende activiteiten. 

Binnenkort

BOOST Gedragsverandering

Training
Op 29 september, 6 en 13 oktober 2022 vindt de nieuwe BOOST training gedragsverandering plaats.

Tijdens de training word je ondergedompeld in de belangrijkste inzichten uit de gedragswetenschappen én leer je aan de hand van het BOOST-stappenplan om aan jouw eigen gedragsveranderings-vraagstukken te werken.

Meer weten of gelijk aanmelden? 

 

Slimme Gewoontes

Workshop
Onze gastspreker Duco Biemans geeft een dynamische workshop over gewoontegedrag met de meest recente inzichten uit de gedragswetenschap en uit de neurowetenschap.

Het programma duurt ongeveer 1,5 uur met korte presentaties, oefenen en uitproberen.
Meer info?

Wanneer: woensdag 7 september
Tijd: 16:00 uur tot 17:30 uur
Locatie: Pand Noord, Amsterdam 
Kosten: gratis!
Aanmelden: info@behaviourclub.nl

Sneak Preview BOOST training

Webinar

Waarom doen mensen wat ze doen? Als je dat weet, weet je ook hoe je ze kunt bereiken én op de juiste manier in beweging kunt krijgen.

 In één uurtje geven we je een sneak peak in onze driedaagse training gedragsverandering. 

Wanneer: donderdag 25 augustus
Tijd: 16:00 uur tot 17:00 uur
Locatie: Pand Noord, Amsterdam 
Kosten: gratis!
Aanmelden: info@behaviourclub.nl

Afgelopen

Laaggeletterdheid en Gedrag

Inspiratie- en werksessie
Behaviour Club agendeert dit thema. Hoewel taal heel belangrijk is, reikt dit probleem verder. We zien dat de uitdagingen bij laaggeletterden zich rondom een aantal onderwerpen afspelen: bereiken, begrijpen, bekwaamheid, beïnvloeden en beleid. Aan de hand van (o.a.) gedragsinzichten willen we samen met de deelnemers bijdragen aan oplossingen.

Wanneer: dinsdag 21 juni
Tijd: 16:00 uur tot 17:30 uur
Locatie: Pand Noord, Amsterdam 

BOOST Gedragsverandering

Training
Op 7, 14 en 21 april 2022 vond de allereerste editie van de BOOST training gedragsverandering plaats.

Het was een groot succes! De deelnemers waren enthousiast en gingen meteen aan de slag met het toepassen van de geleerde kennis in hun eigen praktijk. 

Het goede nieuws is: de training komt dit najaar terug!

Meer weten of gelijk aanmelden?

 

Gedragsverandering en Communicatie bij Hooligans

Kennissessie
Jaar in jaar uit halen (voetbal) hooligans regelmatig de voorpagina’s.

Op 3 maart 2022 verzorgde de Behaviour Club samen met OnlyHuman een sessie over dit thema. Dr. Adriaan Denkers (onafhankelijk adviseur) en Dr. Simone Krouwer (Bureau Buhrs/Behaviour Club) bundelden samen met special guests, Joris de Lange (AFC Ajax) en Joost Arentsen (Politie Nederland) de kennis om dit  vraagstuk aan te pakken.

Nudge van het Jaar

Verkiezing
Om elkaar te inspireren organiseerde Behaviour Club de ‘Nudge van het Jaar’ verkiezing. Alle nudges die in 2021 in de praktijk zijn uitgebracht mochten aan de verkiezing meedoen.

Op 20 januari 2022 vond de eerste uitreiking van de ‘Nudge van het Jaar’ award plaats. Het was een succesvolle eerste editie waarbij er meer dan 500 keer werd gestemd door het publiek.

Benieuwd wie gewonnen heeft? 

(Omgaan met) weerstand tegen duurzaam gedrag

Webinar 
Op 7 oktober 2021 organiseerden we het webinar ‘(Omgaan met) weerstand tegen duurzaam gedrag’

Prof. dr. Marieke Fransen (Radboud Universiteit) vertelde over (weerstand tegen) duurzaam gedrag en dr. Victor Kallen (TNO) nam de kijkers mee in zijn verhaal over kritische omslagpunten. De kijkers konden stemmen op de inzendingen van ‘Behaviour Club Daagt Uit’.

We bundelden alle kennis in een whitepaper

Effectieve Gedragsverandering, 10 Lessen uit Corona

Labsessie
Op 27 mei 2021 vond in samenwerking met Bureau Buhrs het allereerste evenement van de Behaviour Club plaats: de labsessie ‘Effectieve Gedragsverandering, 10 Lessen uit Corona’. 

Anouk de Regt (gedragsdeskundige Gemeente Amsterdam), Simone Krouwer (Behaviour Club) en Michel Buhrs (directeur Bureau Buhrs/Behaviour Club) deelden hun ideeën en verhalen voor gedragsverandering in relatie tot corona.

We bundelden alle inzichten in een whitepaper.