Be

THERE

Slimme gewoontes workshop

LOGO-slimme gewoontes-RGB-zonder verloop

Hoe vaak heb je het goede voornemen gehad om nu écht meer te gaan sporten, te stoppen met roken of gezonder te eten?

We starten vaak optimistisch met pogingen tot een verandering in ons gedrag. Maar na een tijdje vallen we terug in ons oude patroon en nemen we oude gewoontes weer aan. Om een verandering in gedrag tot een succes te brengen, kunnen gewoontes zeker helpen!

In deze workshop neemt Duco Biemans je mee in de Slimme Gewoontes methode. 

Het is een dynamische workshop over gewoontegedrag met de meest recente inzichten uit de gedragswetenschap en uit de neurowetenschap.

Programma:

  • Intro over leren & gedragsverandering, gewoontes & geheugen in je brein.
  • Hoe krijg je gedragsverandering op gang? De methode van Slimme gewoontes.
  • Hoe creëer je op een slimme en doordachte manier nieuwe gewoontes in je eigen leven?

Het programma duurt ongeveer 1,5 uur met korte presentaties, oefenen en uitproberen.

Over Duco Biemans

Duco Biemans is een gedreven Gedragswetenschapper met 25 jaar ervaring in het Internationale bedrijfsleven. In zijn werk als interimmanager, trainer-coach en adviseur heeft hij meer dan 150 organisaties en enkele duizenden professionals geholpen op weg naar effectiever gedrag en betere prestaties. Hij heeft een passie voor Behaviour Design en volgde opleidingen en behaviour design bootcamps bij wereldwijd erkende experts, o.a. Wendy Suzuki, Paul Ekman, James Clear en B.J. Fogg. Hij is als één van de weinigen in Nederland volledig gecertificeerd in de Tiny Habits™ methode en bevoegd om deze in te zetten bij zijn opdrachtgevers.