join

the team

Vacature:
senior gedragsveranderaar

De Behaviour Club: Be part of the team!

Weet jij als  geen ander door welke bewuste en onbewuste processen menselijk gedrag gestuurd wordt, en hoe je dit duurzaam kunt veranderen? Wil jij daarnaast helpen onze nieuwe club verder op te bouwen én in je werk positieve maatschappelijke bijdragen leveren? Dan ben jij vast de nieuwe Senior Gedragsveranderaar bij de Behaviour Club!

Over ons

De Behaviour Club is een adviesbureau dat zich inzet voor mens, milieu, merk en maatschappij. We adviseren overheid, bedrijfsleven en alles ertussenin, maken impactvolle campagnes, we bieden trainingen aan, doen onderzoek en doen er op allerlei manieren alles aan om een topspeler in het veld worden.

 Adviesklussen pakken we op in samenwerking met onze Raad van Advies (met daarin veel toppers uit de wetenschap, overheid en het bedrijfsleven), met het bureau van onze founder: Bureau Buhrs (bureau voor communicatie en marketing) én met onze leden. 

De Behaviour Club is daarnaast ook een stichting met als missie om het bedrijfsleven, de overheid en de wetenschap in Nederland en België te stimuleren om meer samen te komen en van elkaar te leren op het gebied van gedragswetenschap. Om dit te realiseren zijn we in 2021 gestart met het organiseren van webinars, symposia en het publiceren van whitepapers waarin we onze kennis delen

Omdat steeds meer partijen onze hulp vragen zoeken we -op korte termijn- een ondernemende senior collega.

Wij zoeken een collega met het volgende profiel:

  • Je hebt een aantal jaar praktijkervaring op gebied van (grootschalige/groep) gedragsverandering en/of campagnes. Bij voorkeur bij een adviesbureau.
  • Je hebt veel theoretische kennis en een achtergrond op gebied van sociale psychologie en gedragsverandering.
  • Je vindt je weg in zowel het bedrijfsleven, als in een politiek-bestuurlijke omgeving.
  • Je krijgt energie van het geven van presentaties en trainingen.
  • Je vindt het leuk om te schrijven.
  • Je houdt ervan om te netwerken en mooie opdrachten binnen te halen.
  • Je bent gedreven om een positieve impact te maken op mensen, organisaties en de rest van de wereld (te beginnen in Nederland en België).
  • Je houdt van het werken in een hecht team (waarbinnen gevoel voor humor gewaardeerd wordt).
  • Je hebt ervaring met projectmanagement: je houdt van het begeleiden van projecten, houdt de regie en bent gestructureerd.

Wij bieden:

Topbaan van 24-40 uur.

Een hecht gedreven team, altijd scherp om (heel veel) impact te maken.

Naast eigen verantwoordelijkheid, ook veel vrijheid (bij bijv. thuiswerken).

Een marktconform salaris.

Een laptop, een kantoor in een van de hipste gedeeltes van Amsterdam, borrels, etentjes en veel gezelligheid (Ook samen met onze collega’s van Bureau Buhrs).

Samenwerking met een Raad van Advies met toppers waar menig multinational jaloers op zal zijn.

Meer info of direct solliciteren?

Wil je meer weten over deze functie? Wij staan altijd open voor telefoontje of een (virtueel) kopje koffie, bel daarvoor met Michel Buhrs (0615052345). Of neem contact met ons op via Michel@behaviourclub.nl. Reageren kan t/m 23 januari 2023. Of zie je ons nu al helemaal zitten? Verstuur dan gelijk je sollicitatiebrief en CV naar Michel@behaviourclub.nl.