Be

inspired

Meld je aan voor de nudge van het jaar uitreikingsbijeenkomst.

Met Behaviour Club brengen we gedragswetenschap in de praktijk รฉn willen we gedragsverandering in heel Nederland naar een hoger niveau brengen. Kennisdeling over gedragsverandering  & inspiratie staat hierbij centraal. 

Daarom organiseren we op 6 februari 2025 een inspirerende gratis kennissessie over multisensorische nudging!

Hoogtepunt van de middag? De uitreiking van de Nudge van het Jaar award. Drie finalisten presenteren de beste nudges van 2024, waarna de jury de jaarlijkse award uitreikt. 

Check het programma van de middag hieronder en schrijf je direct gratis in. Let op: beperkt aantal plaats en vol = vol!

Praktische informatie
Locatie: Collection Pand (Experience Room), Looiersgracht 43,ย  Amsterdam.

Tijd: 14:30-17:00 (met aansluitende netwerkborrel)
Kosten: gratis

programma

Inloop

Gastspreker 1: Dr. Victor Kallen over De Wereld van Multisensorische Nudging

Dr. Victor Kallen zal ons meenemen inย ๐ƒ๐ž ๐–๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐ž ๐–๐ž๐ซ๐ž๐ฅ๐ ๐ฏ๐š๐ง ๐Œ๐ฎ๐ฅ๐ญ๐ข๐ฌ๐ž๐ง๐ฌ๐จ๐ซ๐ข๐ฌ๐œ๐ก๐ž ๐๐ฎ๐๐ ๐ข๐ง๐ . ย Hoe beรฏnvloeden zintuiglijke prikkels โ€“ horen, zien, voelen, ruiken, proeven โ€“ ons gedrag en onze intenties? En hoe kun je ze slim combineren om subtiel gewenst gedrag te stimuleren, of juist ongewenst gedrag te ontmoedigen? Dr. Kallen zal zijn inzichten delen over hoe een conceptueel model voor multisensorische nudging uitgroeide tot een standaard in de ruimtelijke ontwikkeling, zowel binnen als buiten het publieke domein.ย 

Gastspreker 2: Prof. dr. Liesbeth Zandstra over multisensorisch nudgen bij het maken van duurzame voedselkeuzes.ย ย 

Prof. dr. Zandstra staat bekend om haar baanbrekende werk op het gebied van gezonde en duurzame voedselkeuzes. Tijdens het event neemt ze je mee in een fascinerende reis door de wereld van ๐—บ๐˜‚๐—น๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ผ๐—ฟ๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต ๐—ป๐˜‚๐—ฑ๐—ด๐—ฒ๐—ป voor het maken van duurzame(re) voedselkeuzes. We weten allemaal dat het belangrijk is om gezond en duurzaam te eten, zoals het eten van meer groenten en fruit of minder vlees. Toch doen we het vaak niet. Voor ๐—ฒ๐—ณ๐—ณ๐—ฒ๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ ๐—ด๐—ฒ๐—ฑ๐—ฟ๐—ฎ๐—ด๐˜€๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด is meer nodig. Deze presentatie behandelt multisensorisch nudgen en de rol van de verschillende zintuigen (zien, horen, voelen, ruiken, proeven) bij de acceptatie en keuze van gezonde en duurzame producten.ย 

Pitches top 3 nudges

Uitreiking Nudge van het jaar 2024 award

Netwerkborrel

Inschrijven