Be

Trained

Training

3-daagse boost training
gedragsverandering

Ontketen je potentieel als gedragsveranderaar met de Behaviour Club BOOST training!

Of je nu consumenten, burgers, of jouw eigen organisatie in beweging wilt brengen: gedrag is overal. Waarom gedragen we ons op een bepaalde manier? En hoe kun je effectief gedrag bij grote groepen mensen veranderen? 

De Behaviour Club BOOST training helpt jou om vanuit de kennis en kunde uit de gedragswetenschappen effectief gedrag bij grote groepen mensen te veranderen. Je leert zowel de fundamentele inzichten rondom menselijk gedrag, als een wijd scala aan technieken voor gedragsverandering die je direct in de praktijk kunt toepassen. Al onze trainers hebben een stevige basis in de wetenschap én praktijk. 

Het unieke aan de BOOST training gedragsverandering? Dat is de BOOST-methode en het werkboek vol met gedragsveranderingstechnieken. Dit werkboek kun je je leven lang gebruiken om effectief stap voor stap gedrag bij grote groepen mensen te veranderen. Bovendien kun je de training direct toepassen op jouw eigen case! Ben jij klaar voor het vak van gedragsveranderaar? Meld je dan snel aan voor de volgende editie! 

3-daagse boost training gedragsverandering

Eerstvolgende training

Datum:
26 september, 3 oktober &  10 oktober 2024

Locatie:
Amsterdam Noord

Totaalprijs:
€2250,-

meer lezen?

Programma

De Behaviour Club BOOST gedragsveranderingstraining bestaat uit 3 volle dagen, waarin je ondergedompeld wordt in de belangrijkste inzichten uit de gedragswetenschappen én aan de hand van het BOOST-stappenplan leert om zelf aan jouw gedragsveranderingsvraagstukken te werken. In het programma komen onder andere de volgende elementen aan bod: 

 • Introductie: waarom lukt gedragsverandering (vaak) niet?
 • Evolutionaire psychologie: waar komt ons gedrag vandaan? 
 • Denksystemen van ons brein
 • Drie cirkels van invloed: de individuele, sociale en fysieke context
 • Introductie van het BOOST! Stappenplan voor gedragsverandering
  • Bepaal de doelgroep, het probleem en doelgedrag:
  • Onderzoek de situatie: hoe maak je een goede gedragsanalyse?
  • Ontwerp de interventie(s) op basis van de analyse: een overzicht van verschillende gedragsveranderingstechnieken + advies voor wanneer je welke techniek gebruikt
  • Soft implementatie
  • Toets de effectiviteit, verbeter, rol verder uit
 • Stap 1 van BOOST: bepaal de doelgroep, het probleem en doelgedrag
 • Introductie van stap 2 & 3: Onderzoek & Ontwerp
 • Onderzoek en ontwerp op individueel niveau
  We kijken kijken naar gedragsfactoren op individueel niveau én geven technieken om hier effectief op in te spelen. Denk aan: kennis, attitude, cognitieve biases, self efficacy en weerstanden 
 • Onderzoek en ontwerp op sociaal niveau
  We kijken naar gedragsfactoren op sociaal niveau én geven technieken om hier effectief op in te spelen. Denk aan: de invloed van sociale groepen, sociale normen en sociale bewijskracht
 • Onderzoek en ontwerp op fysiek niveau 
  We kijken naar gedragsfactoren op fysiek niveau én geven technieken om hier effectief op in te spelen. Denk aan: de inrichting van de omgeving, de rol van frictie en diverse vormen van nudging
 • Stap 4 en 5: implementatie en effectmeting van jouw gedragsveranderingsinterventies:
  de belangrijkste tips en tricks
 • Afronding, certificaatuitreiking en een gezellige borrel samen met je mede-cursisten
Onze training wordt gemiddeld met een 8,7 beoordeeld!

"Voor degenen die geen achtergrond hebben in sociale psychologie biedt deze training een goede basis en inzicht in de wondere wereld van gedragsverandering. Diede en Simone wisten de materie op een leuke en enthousiaste manier over te brengen bij de groep dankzij vele (praktijk)voorbeelden. Het waren 3 leuke en inzichtvolle dagen!"
Tessa Dahlmans
Adviseur communicatieonderzoek bij Dienst Publiek en Communicatie
De training is een goede balans tussen theorie en toepassing, dankzij het BOOST-stappenplan!
Vienna Tukker
Customer Experience Specialist bij Nationale Nederlanden
Ik gaf me op voor een eerste kennismaking met het vak van gedragsverandering. De BOOST heeft mijn verwachtingen overtroffen én smaakt absoluut naar meer. Ga de training volgen als je de kans krijgt!
Kim van Eerde
Senior communicatieadviseur bij Gemeente Amsterdam

Inschrijven

Schrijf je hier in voor de BOOST-gedragsveranderingstraining! Wacht niet te lang, want vol = vol.

Je kunt je via het onderstaande formulier inschrijven. Je ontvangt van ons een factuur voor de betaling. Wanneer je werkgever je training of opleiding betaalt, plaats dan eventuele gegevens die graag op de factuur wilt hebben (zoals PO-nummers) in het opmerkingenveld. We kijken er enorm naar uit om je op de training te zien!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.