Be

challenged

Gratis kennissessie:
CASI voor de toepassing van gedragsinzichten

Werk je als communicatieprofessional en ben je geïnteresseerd in gedragsbeïnvloeding? Dan heb je misschien wel eens van CASI gehoord: het instrument dat is ontwikkeld door de Dienst Publiek en Communicatie (DPC) van de Rijksoverheid, waarmee je stapsgewijs gedragsinzichten kunt toepassen in je communicatie.

Ondanks dat CASI steeds meer bekendheid krijgt en een heel waardevol (en gratis!) model voor gedragsverandering is, weten nog lang niet alle (communicatie)professionals wat CASI nu precies is en waarvoor en hoe je CASI kunt gebruiken. 

Daar wil Behaviour Club verandering inbrengen. Daarom nodigen we samen met DPC iedereen die interesse heeft in communicatie en gedragsverandering uit om op 8 februari de gratis CASI kennissessie bij te wonen.

Programma

Hoofdprogramma

Joost Loef, senior adviseur onderzoek en gedragsverandering bij Dienst Publiek en Communicatie (DPC), zal in de sessie meer uitleg geven over CASI en de toepassingsmogelijkheden. Daarna organiseren we een (panel)gesprek over de inzet van CASI: denk aan de do’s en don’ts voor het gebruik van CASI, CASI in vergelijking met andere gedragsveranderingsmodellen en CASI in relatie tot de wetenschap. Na deelname aan de bijeenkomst heb je een goed beeld van CASI, de mogelijkheden en kun / wil je er misschien wel zelf mee aan de slag gaan! 

Bonusprogramma

Na alle informatie en inspiratie rondom het gebruik van CASI stoppen we niet. We eindigen de inspiratiesessie met een heel leuk bonusprogramma:

  • Jurylid Sander Palm (partner Behavioural Insight) presenteert zijn boek ‘Golden Behaviors’ – met 46 inspirerende nudges voor een gezondere levensstijl!
  • De uitreiking van de Nudge van het Jaar 2022 – waarin je de beste nudges voorbij ziet komen. 
    Wist je dat je kunt stemmen op jouw beste nudge? Stemmen kan van 9 januari t/m 17 januari via onderstaande knop.

Een fantastisch programma dus en je kunt er gratis bij zijn! 

Het enige wat je hoeft te doen is het onderstaande aanmeldformulier invullen.

Even praktisch

  • Wanneer? Woensdag 8 februari, 14.00u – 16.30u
  • Waar? Pand Noord, Amsterdam
  • Kosten? Gratis! Let op: beperkt aantal plaatsen beschikbaar
  • Vragen? mail naar info@behaviourclub.nl

Aanmeldformulier

Naam(Vereist)