Be

Advised

Waarom behaviour club?

De coronapandemie heeft ons meer dan ooit met de neus op de feiten gedrukt. Wat er in de praktijk terecht komt van beleid en maatregelen hangt grotendeels af van de gedragskeuzes van burgers. Wat bepaalt ons gedrag?

We willen meer begrip voor de mensen om ons heen voor de beste aansluiting met klanten, burgers, bewoners of medewerkers. Hoe kunnen we optimaal inspelen op hun behoeften, gevoeligheden en wensen?

Beleidsmakers, marketeers, wetenschappers en communicatieprofessionals zijn dagelijks bezig met op de juiste manieren raken van de mens. Vaak werken we echter nog vanaf onze eilandjes en vergeten we van elkaar te leren. Soms weten mensen nog niet eens af van het ‘gedragsveranderingsgebied’. Daarin willen we met de Behaviour Club verandering brengen.

Sterk team

We hebben een multidisciplinair team met gedragswetenschappers, bestuurskundigen, communicatieprofessionals, creatieven en campagnestrategen

Groot netwerk

Bij onze aanpak maken we gebruik van de kennis en kennissen uit ons netwerk. Op zoek naar een expert in een bepaald domein? We werken samen met een gigantisch netwerk van topwetenschappers en specialisten.

Interventies en campagnes op maat

Geen trucjes, maar écht inzicht in de doelgroepen en een effectieve aanpak op maat.

“we can be blind to the obvious, and we are also blind to our blindness.”

-Daniel Kahneman-